Huidverbetering
en PMU in Druten

Salon Beautify is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid en permanente make-up. In onze salon beleef je een gevoel van wellness en ontspanning. Wij helpen je graag met professionele permanente make-uphuidverjongende behandeling, acnetherapie,  pigmentbehandeling of littekentherapie.

Beeldmerk Salon beautify
Huidverbetering

salon beautify

Huidverbetering

Salon Beautify helpt jou bij het verbeteren van jouw huid. Samen werken we toe naar het optimale resultaat voor jou. Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw wensen en huidbehoeftes en stemmen daar de behandelingen op af. Wij kunnen je helpen met aandoeningen zoals; acne, hyperpigmentatie, rimpels en littekens. Deze worden uitgevoerd met producten en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Of je nu binnenkomt met een vochtarme huid, couperose, pigmentvlekjes, fijne lijntjes of rimpels, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en service centraal. Samen zorgen we dat jouw huid weer in balans komt.

PMU

Permanente make-up

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is een techniek waarbij de wenkbrauwen, ogen of lippen op een subtiele wijze ingekleurd worden. De behandeling zorgt dat jij altijd verzekerd bent dat jouw lippen, wenkbrauwen of eyeliner er perfect uitzien!

Door middel van permanente make-up krijgen je lippen, ogen of wenkbrauwen een verzorgde uitstraling zonder dat je ze continue bij hoeft te werken met lippenstift, eyeliner of een wenkbrauwpotlood. Deze behandeling is ideaal wanneer je weinig kleur in je lippen of wenkbrauwen hebt of wanneer ze niet helemaal symmetrisch zijn. Geef je lippen weer wat extra kleur of geef je wenkbrauwen een mooie contour en bespaar zeeën van tijd voor de spiegel.

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen en bepalen we de kleur, vorm en intensiteit aan de hand van jouw gezicht.

Permanente make-up
Cosmedix

salon beautify

Webshop

Wij werken alleen samen met de beste producten om jouw huid in zijn beste conditie te krijgen. Wij werken onder andere met de producten van Cosmedix. Cosmedix gaat voor optimaal resultaat door de hoge concentraties werkzame ingrediënten in haar producten, zonder dat deze de huid beschadigen. De producten en formules zijn altijd dierproefvrij en 100% bewezen qua resultaat. Zacht, maar zeer effectief. Het resultaat? Zichtbare huidverbetering!

Reviews

Huidverbetering & PMU

Debby@debby
Lees verder
Laura heeft veel passie voor haar vak, dat merk je aan alles. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en stemt alles goed met je af en gaat voor perfectie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Bedankt Laura, je bent een topper.
Esther@esther
Lees verder
Ik vond het, zoals altijd, een mooi eind resultaat geworden. Je hebt een super accurate teken wijze. Vooral in symmetrisch opzicht. Ontzettend knap. Ik ben benieuwd als straks de wimpers er weer bij zitten, hoe het dan “oogt”!
Marion@marion
Lees verder
Nadat Laura mij uitgebreid op de hoogte heeft gebracht van de verschillende mogelijkheden heeft ze op een professionele manier mijn wenkbrauwen voorzien van permanente make up. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Laura van der Meijden

Over Salon Beautify

Mijn naam is Laura van der Meijden, eigenaresse van Salon Beautify. In 2015 opende ik de deuren van mijn salon met veel passie en trots. Bij ons staat kwaliteit en service centraal. Samen zorgen we ervoor dat jouw huid weer in balans komt en dat je kunt genieten van PMU die echt bij jouw gezicht en persoonlijke wensen past.

Ik sta 100% achter mijn succesvolle beautysalon en ik ben meervoudig nationaal en internationaal gediplomeerd. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de beautybranche, blijf ik mezelf altijd ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en PMU. Daarvoor volg ik de nieuwste technologieën op deze gebieden. Mag ik je snel verwelkomen in mijn salon?

Laura van der Meijden

Producten

Huidverbetering

De behandelingen worden altijd met zorgvuldigheid uitgevoerd naar jouw wensen en behoeftes. Samen maken wij met jou vooraf een behandelplan op maat om jou, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat.

Behandelplan

Intake

Stap 1

Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw wensen en behoeftes. Je wordt dus goed voorbereid op wat je kan verwachten en we geven je advies over thuisproducten.

Maak kennis met Cosmedix

Bij Salon beautify werken we met het merk Cosmedix. Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Cosmedix is zo ontwikkeld dat het verbetering laat zien bij ieder huidtype. Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

Behandeling

Stap 2

Na de intake starten gaan we aan de slag met jouw persoonlijk behandelplan die we op maat hebben samengesteld. Samen werken we naar de beste resultaten. 

Huidverbetering

Nazorg

Stap 3

Na de behandeling adviseren we graag hoe je je huid in de optimale conditie houdt en welke routines het meest geschikt zijn voor jou. 

Huidverbetering stap 3

Heb je nog twijfels?

Wil je meer weten, of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Tips and trics

Blogs

Ben je benieuwd naar de beste tips & tricks over huidverbetering? Of wil je meer lezen over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de beauty branche? Lees dan snel verder op onze blogpagina. 

Huidverbetering
Huidverbetering

Wat is microneedling/ derma SR?

Wat houd de derma SR behandeling in? De DERMA SR microneedling gezichtsbehandeling is een behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. De behandeling bestaat uit een reiniging,

Lees verder »