Peelings

Wat is een peeling?

Tijdens een peeling worden de oude, dode huidcellen verwijderd zodat er plaats gemaakt kan worden voor de nieuwe cellen van de huid. Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd door een peeling. Hierdoor worden nieuwe huidcellen vanuit een diepere laag zichtbaar. 

Huidverbetering stap 3
Huidverbetering

Voor wie is een peeling geschikt?

Nou eigenlijk voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Dit kan zijn als je:

Waar bestaat een peeling uit?

Een unieke peeling van Cosmedix bevat verschillende cocktails van ingrediënten zoals; Retinol, AHA’s, BHA’s en enzymen. Intensieve peelingen met snel resultaat, zonder downtime! Deze behandeling bestaat uit een:

Soorten peelings

Cosmedix Intake

Intake

30 minuten

Gratis!

Cosmedix Skintroduction

Intake

45 minuten

Prijs: 75,- 

Cosmedix peeling

Level 1

Deze milde peeling bevat L-Lactic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte maar krachtige exfoliatie. Zorgt onmiddellijk voor een gladde en stralende huid zonder roodheden. Geschikt voor ieder huidtype. Dit is de eerste peeling van het Cosmedix peeling traject.

Je hebt voor deze peeling geen voorbereiding van de huid nodig.

60 minuten

Prijs: 95,- 

Cosmedix peeling

Level 1+

De peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen de cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. De peeling treatment zal volledig worden aangepast aan jouw huidconditie en huidwensen.

Er is voor deze peeling minimaal 2 weken voorbereiding nodig voor de huid met de juiste producten. Lees hier meer over de voorbereidingen voor deze peeling.

60 minuten

Prijs: 100,- 

Cosmedix peeling

Level 2

De level 2 peeling is samengesteld zonder zuren. Manuale exfoliatie met algenextracten speciaal samengesteld om acne littekens te verminderen, hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid in zijn algeheel te vernieuwen. Je dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

Er is voor deze peeling minimaal 4 weken voorbereiding nodig voor de huid met de juiste producten. Lees hier meer over de voorbereidingen voor deze peeling.

60 minuten

Prijs: 105,- 

Cosmedix peeling

Level 2+

Uniek door een hoge concentratie Lactic Acid en Retinol. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie en bij huidverjonging! Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan. 

De huid dient minimaal 8 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. Lees hier meer over de voorbereidingen voor deze peeling.

60 minuten

Prijs: 110,- 

Cosmedix peeling

Level 3

Tijdens deze krachtige peeling treatment worden Level 1 en Level 1+ na elkaar aangebracht op de huid. Stimuleert de celdeling, werkt mooi egaliserend en huid verjongend. Je dient Level 2+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

De huid dient minimaal 10 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. Lees hier meer over de voorbereidingen voor deze peeling.

75 minuten

Prijs: 115,- 

Cosmedix peeling

Level 4

Tijdens deze krachtigste peeling treatment worden level 2 en Level2+ met elkaar gecombineerd. Manuale exfoliatie met algenextracten gecombineerd met een hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie, bij huidverjonging en acne littekens. Zorgt voor de meest krachtige resultaten! Je dient Level 3 volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan. 

De huid dient minimaal 12 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. Lees hier meer over de voorbereidingen voor deze peeling.

75 minuten

Prijs: 120,- 

Werkwijze en de voorbereiding van de peeling:

Intake

Stap 1

Als we samen gaan werken naar huidverbetering starten we met een intakegesprek. In dit gesprek doe ik een huidanalyse om te bepalen met welke starterkit je thuis aan de slag gaat. Deze starterkit bestaat uit 4 producten om je huid te reinigen en een dag en nachtverzorging. Na 4 weken thuisgebruik is je huid klaar voor de peeling. Omdat de peelings van Cosmedix zo zuiver en effectief zijn heeft je huid voorbereiding nodig. Wil je meteen na de intake een gezichtsbehandeling? Dat kan natuurlijk ook, dan kiezen we voor een facial. Een facial is een mildere behandeling waarbij je huid geen voorbereiding nodig heeft.

Starterkit

Stap 2

Geef de huid exact wat zij nodig heeft. De voordelige starterkits bevatten vier producten en zijn ideaal om drie tot vier weken kennis te maken met Cosmedix. Voor elk huidprobleem en huidtype is een kit op maat samengesteld.

de Cosmedix kits zijn geschikt om je huid er op haar best uit laat zien. Bovendien zijn de kits door hun formaat ideaal om mee te nemen op reis en toegestaan in de handbagage in het vliegtuig.

Thuis aan de slag

Stap 3

Cosmedix is leider in veilige en resultaatgerichte in huidverbeteringsproducten door schone formules te combineren met medische technologieën. Cosmedix behaalt als enige merk resultaat zonder nadelige effecten als roodheid, droogte of schilfering. Cosmedix bevat een gepatenteerd vitamine A step-up programma voor thuis en in de salon. Vitamine A-zuur (Retinol) is het enige ingrediënt waarvan onomstotelijk vast staat dat het huidverbeterend werkt:

Cosmedix werkt met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. Een daarvan is Retinol. Retinol is een werkzame stof waar de huid rustig aan moet wennen.

Voorzorg

Stap 4

Het kan zijn dat je tijdens het opbouwen gevoeligheid, irritatie, droge of rode plekjes ervaart. Mocht je deze symptomen ervaren neem dan een stapje terug in het opbouwschema.

Nazorg

Stap 5

Twijfel je nog?

Heb je een vraag over de behandelingen of over Cosmedix? Laat het me weten dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen. Of boek een gratis intakegesprek.

FAQ

Tijdens een peeling worden de oude, dode huidcellen verwijderd zodat er plaats gemaakt kan worden voor de nieuwe cellen van de huid. Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd door een peeling. Hierdoor worden nieuwe huidcellen vanuit een diepere laag zichtbaar. 

Nou eigenlijk voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Dit kan zijn als je een erg droge of vette huid hebt, als je last krijgt van fijne lijntjes of rimpels, als je last hebt van pigmentvlekjes in het gezicht, een onzuivere huid of acne, een hele gevoelige/ rode huid, rosacea of couperose, of littekens in het gezicht.