Facials

Wat is een facial?

Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Wij geven je advies over welke facial het beste bij je past. Of plan een gratis intake in.

Tijdens een facial wordt je huid onder andere dubbel gereinigd en worden de onzuiverheden weggehaald. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk masker en dag of nachtverzorging. Als extra zijn het verven van de wimpers of epileren van de wenkbrauwen toe te voegen bij de facial behandelingen.

Facial
Facial geschikt

Voor wie is een facial geschikt?

Nou eigenlijk voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Dit kan zijn als je:

Waar bestaat een facial uit?

De luxueuze facial van Cosmedix biedt een gevoel van wellness en beleving. De behandelingen zijn volledig te personaliseren en geven uiteraard het resultaat zoals je van Cosmedix gewend bent. De behandeling bestaat uit:

Soorten facials

Clarity Facial

Intake

45 minuten

Prijs: €65,-

Facial treatment

Intake

60 minuten

Prijs: 80,- 

Onze facials:

Rose Quartz Roller treatment

Facial

60 minuten

Prijs: 80,- 

Cosmedix Luxueuze Facials

Facial

75 minuten

Prijs: 85,- 

Twijfel je nog?

Heb je een vraag over de behandelingen? Laat het me weten dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen. Of boek een gratis intakegesprek.

FAQ

Tijdens een peeling worden de oude, dode huidcellen verwijderd zodat er plaats gemaakt kan worden voor de nieuwe cellen van de huid. Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd door een peeling. Hierdoor worden nieuwe huidcellen vanuit een diepere laag zichtbaar. 

Nou eigenlijk voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Dit kan zijn als je een erg droge of vette huid hebt, als je last krijgt van fijne lijntjes of rimpels, als je last hebt van pigmentvlekjes in het gezicht, een onzuivere huid of acne, een hele gevoelige/ rode huid, rosacea of couperose, of littekens in het gezicht.