Over Salon beautify

salon beautify

Over Salon beautify

In 2015 opende ik de deuren van mijn salon met veel passie en trots. Bij ons staat kwaliteit en service centraal. Samen zorgen we ervoor dat jouw huid weer in balans komt.

Ik sta achter mijn succesvolle beautysalon en ik ben meervoudig nationaal en internationaal gediplomeerd. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de beautybranche, blijf ik mezelf altijd ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en PMU. Daarvoor volg ik de nieuwste technologieën op deze gebieden.

PMU homepage
Laura van der Meijden

salon beautify

Laura van der Meijden

Ik ben Laura, 32 jaar en al 8 jaar eigenaresse van Salon Beautify wat ik met veel liefde en passie doe. Het mooiste aan mijn werk vind ik om mensen blij te maken en te laten stralen. Ik vind het heel belangrijk om met goede producten te werken, kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Mensen die mij kennen zullen aangeven dat ik perfectionistisch ben, en dat zie ik als een compliment in mijn vakgebied. In mijn vrije tijd sport ik veel en vind ik het belangrijk om gezond te leven. Ook ga ik regelmatig naar het bos met mijn hondje Evy, die je vast een keer tegen gaat komen in de salon. Wij hopen jullie snel een keer te zien.

salon beautify

Missie & visie

Ik ben Salon Beautify gestart om mensen nog mooier te maken dan dat ze al zijn. Het geeft een heerlijk gevoel om vrouwen te laten stralen met mooie permanente make-up. Door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van mijn behandelingen is de salon uitgegroeid tot één van de beste uit de omgeving in PMU behandelingen. Met meer dan 8 jaar ervaring in de beauty branche is Salon Beautify een salon voor iedereen die tegen huidproblemen aanloopt. Jong en oud, man en vrouw. Iedereen krijgt de aandacht die ze verdienen. Ik geef je met veel zorg en aandacht weer een huid om trots op te zijn. Hierbij werk ik samen met het geweldige merk Cosmedix die wereldwijd aanbevolen wordt door huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Stop met twijfelen en geef liefde aan je huid. Wees welkom voor een vrijblijvend en informatief intakegesprek om samen te kijken wat Salon Beautify voor je kan betekenen.

Huidverbetering stap 3

Huidverbetering

Heb je last van acne, een rode huid, onzuiverheden, een slappe huid of rimpels? Wij helpen jou en we gaan er samen voor zorgen dat jouw huid weer gaat stralen. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan zoals facials, peelings en derma SR behandelingen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor PMU.