Huidverbetering

Heb je last van acne, onzuiverheden, rimpels, een slappe of een rode huid? Wij helpen jou graag en we gaan er samen voor zorgen dat jouw huid weer gaat stralen. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan zoals facials, peelings en derma SR behandelingen. 

werkwijze

Maak kennis met Cosmedix

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Cosmedix is zo ontwikkeld dat het verbetering laat zien bij ieder huidtype. Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

Behandelingen

Als we samen gaan werken naar huidverbetering starten we met een intakegesprek. In dit gesprek doe ik een huidanalyse om te bepalen met welke starterkit je thuis aan de slag gaat. Deze starterkit bestaat uit 4 producten om je huid te reinigen en een dag en nachtverzorging. Na 4 weken thuisgebruik is je huid klaar voor de peeling. Omdat de peelings van Cosmedix zo zuiver en effectief zijn heeft je huid voorbereiding nodig.

Wil je meteen na de intake een gezichtsbehandeling? Dat kan natuurlijk ook, dan kiezen we voor een facial. Een facial is een mildere behandeling waarbij je huid geen voorbereiding nodig heeft. Bekijk hieronder de verschillende facials die we aanbieden bij Salon Beautify.

Cosmedix Intake

Intake

30 minuten

Gratis!

Cosmedix Skintroduction

Intake

45 minuten

Prijs: 75,- 

Twijfel je nog?

Twijfel je nog welke behandeling geschikt is voor jou? Plan dan een gratis intake gesprek in of neem contact met ons op.