Cosmedix producten

Maak kennis met Cosmedix

Cosmedix gaat voor optimaal resultaat op het gebied van huidverbetering. Al sinds 1999 worden de beste plantaardige ingrediënten gecombineerd met Nobelprijs-winnende technologieën. De aanpak is luxueus, groen, professioneel en persoonlijk. Van de reinigers en de serums tot de retinol producten, alles staat in het teken van de samenwerking met de huid en een persoonlijk ritueel. De producten en formules zijn altijd dierproefvrij en 100% goed voor je huid. Zacht, maar zeer effectief. Het resultaat? Zichtbare huidverbetering.

Behandelingen

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Cosmedix is zo ontwikkeld dat het verbetering laat zien bij ieder huidtype. Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

Cosmedix
Starterkit

Starterkit – Bereid je huid voor

Cosmedix is leider in veilige en resultaatgerichte in huidverbeteringsproducten door schone formules te combineren met medische technologieën. Cosmedix behaalt als enige merk resultaat zonder nadelige effecten als roodheid, droogte of schilfering. Cosmedix bevat een gepatenteerd vitamine A step-up programma voor thuis en in de salon. Vitamine A-zuur (Retinol) is het enige ingrediënt waarvan onomstotelijk vast staat dat het huidverbeterend werkt:

Cosmedix werkt met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. Een daarvan is Retinol. Retinol is een werkzame stof waar de huid rustig aan moet wennen.

Waarom Cosmedix?

Al meer dan 20 jaar is Cosmedix leider in veilige en resultaatgerichte formules in huidverbeteringsproducten. Dit doen zij door schone formules te combineren met medische technologieën. Cosmedix haalt als enige merk resultaten zonder nadelige effecten als roodheid, droogte en schilfering. Cosmedix bevat een uniek gepatenteerd Vitamine A step-up programma voor thuis en in de salon.

Twijfel je nog?

Heb je een vraag over de behandelingen of over Cosmedix? Laat het me weten dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen. Cosmedix is een prachtig merk wat bestaat uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke stoffen, uiteraard is Cosmedix ook niet op dieren getest.